20

Chystáte se na Vaší škole evidovat průběh a výsledky maturitních nebo závěrečných zkoušek, případně absolutorií? Pak Vám nabízíme možnost absolvovat školení, na kterém si zopakujete všechny kroky, které máte ve Škole OnLine v rámci tohoto modulu k dispozici.

 

Školení "Evidence maturitních a závěrečných zkoušek a absolutorií v systému Škola OnLine" proběhne formou webináře ve čtvrtek 30. března od 13 do 15 hodin

V jeho průběhu se dozvíte, jaká legislativní pravidla při těchto zkouškách platí, jak evidovat předměty/části zkoušek, co zahrnuje definice zkušebního protokolu nebo jak nastavit předmětů/části zkoušky u jednotlivých účastníků. Věnovat se také budeme absolutoriím, evidenci témat zkoušek, zadání zkušební komise. Dozvíte se jak na evidenci hodnocení výsledků zkoušek a nezapomeneme ani na tisk závěrečných vysvědčení a diplomů. Na závěr dojde na stručné shrnutí práce s IS CERTIS spolu s možností importu dat z tohoto systému do Školy OnLine.

Přihlášení na online školení, v jehož ceně (490 Kč bez DPH) je zahrnut i záznam z webináře, je možné prostřednictvím tohoto odkazu

Publikováno v: Nepřehlédněte


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Školní informační systém Škola OnLine je uživatelsky velmi přívětivý. I méně počítačově gramotní uživatelé se s ním bez problémů sžili během několika málo dnů.

David Švarc
Základní škola Martina Luthera v Plzni

Zobrazit další...