28

Ve spolupráci s MŠMT jsme se zapojili do pilotního programu, který rozšiřuje předávání individuálních údajů ze školních matrik o mateřské školy. 

V rámci aktuálního jarního sběru bylo odevzdání dat zcela dobrovolné. Cílem je otestovat připravenost jak našeho systému, tak i vašich matričních dat. I po uzavření ostrého sběru dat na MŠMT mohou mateřské školy vyzkoušet proces odevzdání dat na zkušební server MŠMT, který zůstává k tomuto účelu otevřený až do 30. 6. 2023.

 

Podotýkáme, že se nejedná o ostré odevzdání dat, ale o možnost vyzkoušet si bez obav celý proces. (Pokud nemáte přístupové údaje na testovací server MŠMT, napište na hesla@msmt.cz)

 

Postup odevzdání matrik vychází ze stávajícího odevzdávání matrik. V přiloženém dokumentu představujeme konkrétní úpravy, které je potřeba zohlednit v postupu pro mateřské školy.

 

Věříme, že se do pilotního projektu zapojíte a společně se připravíme na okamžik, kdy se odevzdání matrik stane povinnou záležitostí.

Publikováno v: Novinky z aplikace


Enter Title

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Naše škola je se Školou OnLine velmi spokojena. Po zadání všech potřebných dat nám aplikace velmi dobře slouží a usnadňuje práci...

Mgr. Milena Tomanová

Základní škola a mateřská škola Srch, okres Pardubice

 

Zobrazit další...