28

Ve spolupráci s MŠMT jsme se zapojili do pilotního programu, který rozšiřuje předávání individuálních údajů ze školních matrik o mateřské školy. 

V rámci aktuálního jarního sběru bylo odevzdání dat zcela dobrovolné. Cílem je otestovat připravenost jak našeho systému, tak i vašich matričních dat. I po uzavření ostrého sběru dat na MŠMT mohou mateřské školy vyzkoušet proces odevzdání dat na zkušební server MŠMT, který zůstává k tomuto účelu otevřený až do 30. 6. 2023.

 

Podotýkáme, že se nejedná o ostré odevzdání dat, ale o možnost vyzkoušet si bez obav celý proces. (Pokud nemáte přístupové údaje na testovací server MŠMT, napište na hesla@msmt.cz)

 

Postup odevzdání matrik vychází ze stávajícího odevzdávání matrik. V přiloženém dokumentu představujeme konkrétní úpravy, které je potřeba zohlednit v postupu pro mateřské školy.

 

Věříme, že se do pilotního projektu zapojíte a společně se připravíme na okamžik, kdy se odevzdání matrik stane povinnou záležitostí.

Publikováno v: Novinky z aplikace


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...