03

Aplikace Katedra přináší důležitou úpravu - suplování dozorů. V novém formuláři, který je k dispozici v položce menu Rozvrh jako součást modulu Suplování, lze v případě nepřítomnosti pedagoga jednoduše pomocí dvojkliku vybrat do příslušného pole vhodného náhradníka...

Aplikace Katedra přináší důležitou úpravu - suplování dozorů. V novém formuláři, který je k dispozici v položce menu Rozvrh jako součást modulu Suplování, lze v případě nepřítomnosti pedagoga jednoduše pomocí dvojkliku vybrat do příslušného pole vhodného náhradníka. Po uložení se tato skutečnost projeví na výpisu dozorů i v kalendáři osob, kterých se týká.

Po umožnění suplování dozorů bude nyní následovat komplexní úprava celého modulu Suplování, a to podle požadavků průběžně posbíraných od uživatelů aplikace. Hlavní fáze prací by měla proběhnout do konce května.

Dále ve snaze zpřehlednit formulář Přehled žáka/studenta proběhlo jeho rozdělení na záložky po školních ročnících. Rovněž byly v souladu s platnou legislativou změněny texty „Obor studia“ v celé aplikaci na „Obor vzdělání“.

V rámci číselníku tříd v Administraci jsou k dispozici počty žáků/studentů ve třídách a jejich rozdělení na chlapce a dívky.

 



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...