06

Na zákaznickou podporu Školy OnLine se v posledních dnech obrací stále více škol s dotazem na možnost převodu dat o složené maturitní zkoušce z informačního systému CERTIS do školního informačního systému Škola OnLine. Tyto dotazy pramení především z informací, které v uplynulých týdnech zazněly na seminářích pořádaných CERMATem pro vedení škol.

Společnost ŠKOLA ONLINE je ve spojení s příspěvkovou organizací Centrum pro zjišťování výsledků ve vzdělávání (CERMAT), které organizaci nové maturitní zkoušky zastřešuje. Datové rozhraní, které umožní přenos dat mezi IS CERTIS a školními informačními systémy je CERMATem připravováno, zatím však nebylo poskytnuto výrobcům těchto systémů.

V okamžiku, kdy CERMAT vydá specifikaci rozhraní pro výmětu dat, jsme připraveni provést neprodleně všechny nezbytné kroky tak, aby výše uvedená výměna dat mezi systémem Škola OnLine a IS CERTIS byla umožněna v co největším rozsahu.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...