15

Ve dnech 23. 11. – 25. 11. 2011 se bude v Českých Budějovicích konat již 17. ročník výstavy Vzdělávání a řemeslo. Cílem této akce je rodičům a žákům prezentovat střední odborné a učňovské školství v ČR, řadu zajímavostí, novinek a odborných soutěží. Návštěvníci se též dozví i řadu zajímavostí z oblasti celoživotního vzdělávání, zejména informace o rekvalifikačních a jazykových kurzech. Součástí výstavy bude i expozice školních a kancelářských potřeb, učebnic a dalších školních pomůcek. Vstup na akci je zdarma.

Na této akci se budou prezentovat i soukromé firmy, které se školami spolupracují a podílejí se na jejich chodu. Mezi ně patří i společnost ŠKOLA ONLINE, která zde bude prezentovat školní informační systémy Katedra, Žákovská a Akademie. Pokud stále ještě hledáte informační systém pro Vaši školu, neváhejte navštívit náš stánek na veletrhu a poznat, jaké možnosti nabízí právě náš systém. Na Vaše dotazy budou připraveni odpovídat naši odborníci.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Naše škola je se Školou OnLine velmi spokojena. Po zadání všech potřebných dat nám aplikace velmi dobře slouží a usnadňuje práci...

Mgr. Milena Tomanová

Základní škola a mateřská škola Srch, okres Pardubice

 

Zobrazit další...