10

Zúčastněte se soutěže Mladí fotografují památky a podpořte tak Váš zájem o naše kulturní dědictví a Vaše znalosti historických budov, zahrad i jiné památky a neobvyklé krásy a zároveň poznejte kulturní dědictví i ostatních národů. Do soutěže se mohou hlásit žáci základních a středních škol, a to do 9. 3. 2013, přičemž uzávěrka je 31. 3. 2013. V loňském roce se soutěže zúčastnilo více než 25.000 mladých lidí z 58 různých zemí světa.

Fotografie musí mít rozměry 18 x 13 cm, být zaslány ve 2 provedeních, a to na fotopapíře. Každý účastník může soutěžit maximálně se 3 fotografiemi. Vítězové budou vyhlášeni 18. 4. 2013 u příležitosti Mezinárodního dne památek a sídel na Pražském hradě ve Španělském sále a obdrží ceny v hodnotě 50.000 Kč.

Soutěž pořádá již od roku 2007 Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska, a to na základě oslovení hlavním pořadatelem Radou Evropy.

Bližší informace naleznete pod tímto odkazem.

Publikováno v: Školství, Obecné, Výuka


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...