08

Školní informační systém Škola OnLine od minulého týdne umožňuje uživatelům vytvářet vlastní bohaté tiskové výstupy v novém prostředí, které je plně integrováno do Školy OnLine. V rámci uvedení této zásadní novinky pro Vás připravujeme hned několik bezplatných webových seminářů, které Vám představí novou funkcionalitu a naučí Vás vytvářet své vlastní tiskové výstupy.

 

Tiskové sestavy ve Škole OnLine – úvod pro správce aplikace

Termín konání: 17. dubna 2013, 14.00 – 15.30

Administrátorům aplikace představíme možnosti nového modulu a na praktických příkladech předvedeme, jak mohou získat požadované tiskové výstupy ze Školy OnLine. Ukážeme si, jaké tiskové sestavy má pro Vás Škola OnLine připraveny a jak je zpřístupnit i ostatním zaměstnancům školy.

Tiskové sestavy ve Škole OnLine – úvod pro učitele a další zaměstnance školy

Termín konání: 24. dubna 2013, 14.00 – 15.00

Učitelům, vychovatelům, vedoucím a administrativním pracovníkům školy ukážeme, jak si mohou jednoduše vytisknout seznamy žáků, katalogové listy, přehledy hodnocení, výsledky přijímacího řízení a celou řadu jiných tiskových sestav.

Tiskové sestavy ve Škole OnLine – navrhování sestav – I. blok

Termín konání: 15. května 2013, 14.00 – 15.00

První ze série odborných školení pro administrátory školního informačního systému, kde Vás seznámíme s nástrojem pro vytváření tiskových sestav. Ukážeme Vásm, co je potřeba udělat pro přizpůsobení tiskové sestavy z nabídky Školy OnLine. V rámci semináře Vás naučíme i vytvářet jednoduché tabulkové výstupy dle vlastních požadavků školy.

Tiskové sestavy ve Škole OnLine – navrhování sestav – II. blok

Termín konání: 22. května 2013, 14.00 – 15.00

V rámci I. bloku školení jsme se naučili vytvářet jednoduché tabulkové výstupy. V rámci tohoto webového semináře své znalosti upevníme a rozšíříme je i o tvorbu trochu komplexnějších výstupů založených na více zdrojích dat (např. seznam tříd a jejich žáků).

 

Pro účast na semináři nemusíte nikam jezdit, je zapotřebí se jen zaregistrovat kliknutím na název příslušného semináře. V hodinu konání semináře se doma či v práci pohodlně usadíte, připojíte se k webové konferenci a budete pozorně naslouchat.

Kapacita jednotlivých seminářů je limitována. Doporučujeme proto příliš neotálet a zaregistrovat se na zvolenou akci co nejdříve.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Naše škola je se Školou OnLine velmi spokojena. Po zadání všech potřebných dat nám aplikace velmi dobře slouží a usnadňuje práci...

Mgr. Milena Tomanová

Základní škola a mateřská škola Srch, okres Pardubice

 

Zobrazit další...