17

Připravili jsme pro vás nově tisk dokumentace pro školní družinu. „Seznam přihlášených žáků“, „Přehled docházky žáků do mimoškolních zájmových útvarů“, „Odchody žáků v oddělení“ i týdenní přehledy s výpisem nepřítomnýchžáků a popisem výchovně vzdělávacích činností. Nyní všechny tyto dokumenty vytisknete v jedné ucelené sestavě s názvem Přehled výchovně-vzdělávací práce ve Školní družině.

Tuto sestavu můžete tisknout jak za celé pololetí, tak i po jednotlivých týdnech pro kontrolu. Sestavu vytisknete běžným způsobem v menu Ostatní – Tiskové sestavy – Seznam sestav, kde kliknete na tlačítko „Generovat sestavu“ (lístek s lupou) a na následující obrazovce vyplníte filtr (např.Oddělení – Začíná na – a název oddělení, které chcete tisknout). Poté již stačí jen stisknout tlačítko „Prohlédnout sestavu“ a vygenerovanou sestavu vytisknout, případně uložit.

Před prvním použitím je potřeba nakopírovat do tiskových sestav Vaší organizace, provedete v menu Ostatní – Tiskové sestavy– Seznam sestav, kde se přepnete na záložku tiskové sestavy Školy OnLine, v adresářové struktuře po levé straně vyberete složku Administrace a podsložku Školní družina/klub, odkud si nakopírujete sestavu „Přehled výchovně vzdělávací práce ve školní družině/školním klubu“.

Publikováno v: Škola OnLine


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...