Vstupy pro září 2016

V souvislosti s blížícím se předáváním dat ze školních matrik na MŠMT jsme pro Vás připravili video, které by Vám mělo pomoci s celým procesem zadávání, kontroly i samotným předáním dat na MŠMT.

Nový školní rok 2016/2017 přinesl výrazné změny ve vedení školní matriky, a to především ve vztahu k žákům se zdravotním postižením nebo nějakým znevýhodněním. Co vše bude tedy nutné evidovat jinak než dosud?

Jednou z častých situací, do které se uživatelé mohou po prázdninách dostat je zapomenutí hesla, případně uživatelského jména a tím pádem nemožnost přístupu do systému. Jak postupovat ocitnete-li se v této situaci?

 

V tomto článku Vám přinášíme shrnutí všech informací, které by Vám mohly být užitečné na začátku nového školního roku. Najdete zde seznam odkazů, které Vám pomohou s nastavením aplikace a jak doufáme zpříjemní práci. Abyste jednotlivé články nemuseli složitě vyhledávat, otevře se příslušný článek vždy v novém okně prohlížeče po kliknutí na jeho název.

Vítáme Vás v novém školním roce 2016/2017 a přejeme Vám, aby byl úspěšný. Doufáme, že všichni žáci budou pilní a naučí se mnoho nového. Učitelům přejeme aby jim Škola OnLine byla i nadále užitečným pomocníkem, usnadnila jim administrativní práci a oni se o to více mohli věnovat výuce. 

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým podílem ke komfortnímu používání Školy OnLine přispívá i jejich odborně erudovaná, ochotná a prakticky nonstop fungující technická podpora.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...