13

V souvislosti s blížícím se koncem školního roku a začátkem nového jsme pro Vás jako každý rok připravili školení, na kterém se naučíte vytvářet rozvrh ve Škole OnLine. Školení proběhnou začátkem července a to v Olomouci a Praze. Tato školení jsou určena především pro administrátory a rozvrháře, případně pracovníky, kteří se starají o suplování.

 

Obsah školení:

  • Obecný úvod do práce s rozvrhem a suplováním ve Škole OnLine
  • Příprava na vytváření rozvrhu
  • Vytváření úvazků a tvorba rozvrhu
  • Evidence suplování ve Škole OnLine
  • V případě zájmu - Generování rozvrhu za využití aplikace aSc Rozvrhy

Přihlásit se můžete po kliknutí na jeden z odkazů níže:

Praha - 7.7.2016 (cena 1260 Kč bez DPH) - přihlašování ukončeno, naplněná kapacita

Olomouc - 8.7.2016 (cena 1350 Kč bez DPH) - školení zrušeno pro nenaplnění minimální kapacity

Školení je akreditováno v rámci DVPP.

ŠKOLA ONLINE a.s. si vyhrazuje právo na zrušení školení v případě, že se na školení nepřihlásí dostatečný počet zájemců. Zhruba týden před konáním školení Vám zašleme podrobnější informace o místě, přesném čase konání akce atd.

Kapacita místností je omezena. Doporučujeme proto s registrací neotálet. Registrace je závazná a bude ji možno provést do naplnění kapacity. Ze školení je možné se bezplatně odhlásit 14 dnů před datem konání konkrétního školení. V opačném případě budeme nuceni účtovat storno poplatek ve výši 100 % ceny školení.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým podílem ke komfortnímu používání Školy OnLine přispívá i jejich odborně erudovaná, ochotná a prakticky nonstop fungující technická podpora.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...