Vstupy pro leden 2011

Blíží se konec 1. pololetí školního roku a s ním je neodmyslitelně spojené i uzavírání klasifikace za první část školního roku. V tomto článku si proto ukážeme vše, co je zapotřebí udělat před samotným tiskem vysvědčení. Dozvíme se též zajímavé tipy pro zadávání tzv. uzávěrek učitele, třídního učitele a učitele zájmových útvarů.

V pondělí 24. ledna startují regionální kola ankety o nejoblíbenějšího učitele ČR, Zlatý Ámos 2011., ve kterých bude vybráno 12 semifinalistů z celkových 72 učitelů a učitelek, jež nominovali sami žáci. Semifinále se uskuteční začátkem března a finále 25. března. Zlatý Ámos pak bude korunován na Den učitelů v sobotu 26. března. Více informací naleznete na webových stránkách soutěže.

Vážení uživatelé systému Škola OnLine,

vzhledem k tomu, že se blíží konec prvního pololetí školního roku 2010/2011 a s ním i uzavírání hodnocení žáků a tisk vysvědčení, nabízíme Vám školení v práci s aplikací Katedra s následujícím obsahem:
- uzávěrky učitele a třídního učitele
- generování tiskových sestav/tisk vysvědčení.


Víme co školy potřebují!

Jsme český výrobce a dodavatel širokého sortimentu školního nábytku (šatní skříňky – dvouplášťové dveře, výškově stavitelné lavice a židle, PC stoly, atd.), kancelářské techniky (skartovačky, řezačky, laminátory, atd.), školních tabulí (nástěnné, mobilní, korkové, flipcharty, atd.), multimediální techniky (interaktivní tabule, učebny).

Každý týden nové akční zboží!

Navštivte prosím náš e-shop www.nabytekproskoly.cz.

TechnoBank (inzerce), 21.8.2010

Vážení uživatelé aplikace Škola OnLine,

v uplynulém roce jsme se snažili náš informační systém neustále vylepšovat a přizpůsobovat jej dle vašich námětů a požadavků. V tomto článku tedy shrneme nejdůležitější změny, ke kterým v aplikaci Škola OnLine došlo. Byl přepracován grafický vzhled aplikací Katedra, Žákovská a Akademie, jehož cílem bylo zvýšení přívětivosti a srozumitelnosti uživatelského prostředí. Došlo též k přizpůsobení některých základních ovládacích prvků, které jsou nově lépe přístupné a srozumitelnější koncovým uživatelům. Zaktualizovali jsme a rozšířili pro vás naši nápovědu a vytvořili řadu nových videonápověd. Pro základní školy vznikl nový modul „Školní družina/Školní klub“. Pro vyšší odborné školy byl zapracován modul „Index“, který podporuje systém hodnocení na tomto typu škol, umožňuje např. zakládat zkušební termíny typu "Zápočet“.

Strana 3 z 3První   Předchozí   1  2  [3]  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Intuitivní systém pro komplexní správu školních dat s lidským přístupem.

Ing. Martin Kocman

Základní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta, Praha 3

Zobrazit další...