Vstupy pro leden 2013

Inovované vzdělávací programy a příklady dobré praxe se vám představují v jedné z posledních publikací národního projektu Klíče pro život. V rámci klíčové aktivity Uznávání neformálního vzdělávání vyšel sborník, jenž současně ztělesňuje jeden ze závěrečných počinů projektu Klíče pro život. Seznamte se s již druhou řadou vzdělávacích programů pro nestátní neziskové organizace, které obsahuje „Sada vzdělávacích programů a příkladů dobré praxe II“.

MŠMT doporučuje základním školám zařadit do svých osnov výuku písma Comenia skript, a to jako alternativu k běžně užívané psací abecedě. Tento druh písma se testoval od září 2010 v 1. a 2. ročníku na 33 základních školách v ČR a setkal se s úspěchem. Písmo děti bavilo, vyhovovalo i levákům a žákům se speciálními vzdělávacími potřebami.

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy společně s Národním institutem dětí a mládeže od října 2012 realizují národní projekt s názvem:K2 – kvalita a konkurenceschopnost v neformálním vzdělávání. Po prvních měsících nezbytných administrativních úkonů se klíčové aktivity projektu postupně začínají rozjíždět.

Strana 4 z 4První   Předchozí   1  2  3  [4]  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Intuitivní systém pro komplexní správu školních dat s lidským přístupem.

Ing. Martin Kocman

Základní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta, Praha 3

Zobrazit další...