Vstupy pro duben 2014

Od 1. dubna probíhá sběr dat ze školní matriky pro MŠMT. Připomínáme, že server MŠMT, kam můžete svá data nahrát, se uzavírá již 15. 4. 2014. Abychom Vám předání dat a hlavně jejich kontrolu a případnou opravu usnadnili, připravili jsme pro vás stručný návod ve formě videozáznamu.

Abychom zjednodušili zápis do třídní knihy, přidali jsme na konci března do Školy OnLine možnost předdefinovat si číselník druhů absence. Pokud si číselník nastavíte, stále samozřejmě zůstává možnost, aby vyučující zapsal text dle vlastního uvážení. Pokud se však bude jednat o standardní absenci (např. nemoc) nemusí již vyučující tento důvod absence vypisovat, ale pouze vybere z nabízených možností.  

Školení na základy tvorby tiskových sestav zavítá po Praze a Karlových Varech, Plzni i na sever Moravy - do Ostravy. Celodenní prezenční školení bude probíhat v Ostravě v úterý 29. dubna 2014. Nejedná se o prezentaci, ale skutečně odborné školení vedené lektorem přímo u počítačů, které budou po celou dobu k dispozici všem účastníkům.

Strana 2 z 2První   Předchozí   1  [2]  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým podílem ke komfortnímu používání Školy OnLine přispívá i jejich odborně erudovaná, ochotná a prakticky nonstop fungující technická podpora.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...