Vstupy pro leden 2021

Vzhledem k tomu, že se blíží konec prvního pololetí školního roku, doporučujeme administrátorům aplikace provést několik drobných úkonů souvisejících s přechodem na 2. pololetí. K tomu, abyste mohli plynule navázat na 2. pololetí, tedy zadávat hodnocení a provádět zápisy do třídní knihy, je zapotřebí převést rozvrh z 1. do 2. pololetí.



Nemohli jste si v přímém přenosu pustit webinář věnovaný kontrole a tisku ročníkových vysvědčení? Přinášíme Vám videozáznam z této akce. 




Nemohli jste si v přímém přenosu pustit webinář věnovaný tisku přihlášek k dalšímu vzdělávání na SŠ a zápisových lístků? Přinášíme Vám videozáznam z této akce. 




Nemohli jste si v přímém přenosu pustit webinář věnovaný zadávání hodnocení a tisku vysvědčení? Přinášíme Vám videozáznam z této akce. 

Nemohli jste si v přímém přenosu pustit webinář věnovaný zadávání uzávěrek učitelů a uzávěrek třídních učitelů? Přinášíme Vám videozáznam z této akce. 




Strana 1 z 2První   Předchozí   [1]  2  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Školní informační systém Škola OnLine je uživatelsky velmi přívětivý. I méně počítačově gramotní uživatelé se s ním bez problémů sžili během několika málo dnů.

David Švarc
Základní škola Martina Luthera v Plzni

Zobrazit další...