Vstupy pro listopad 2008

Vzhledem k tomu, že ve středu 19. listopadu 2008 bude probíhat údržba telefonického připojení Školy OnLine, může dojít po 14. hodině ke krátkodobému znepřístupnění podpůrné linky hotline (378 229 460).
V případě, že se po 14. hodině nebudete moci dovolat na uvedené telefonní číslo, použijte prosím náhradní kontakt: 606 64 21 88.
Děkujeme za pochopení.

Tým Škola OnLine, 18.11.2008
Chystá se některý z vašich potomků k přijímacímu řízení na střední školu nebo víceleté gymnázium? Pak máte poslední šanci jej přihlášit na Podzimní srovnávací zkoušky Scio. Uzávěrka přihlášek totiž je už 6. 11. 2008. Vyhodnocení vykonaných srovnávacích zkoušek z českého jazyka, matematiky a dalších studijních předpokladů poskytne uchazeči o středoškolské studium a jeho rodičům podrobný rozbor výsledků, doporučení k výběru školy a přípravě na přijímací zkoušky. Žáci se rovněž dozví, jaké jsou jejich znalosti ve srovnání s vrstevníky...

Vzhledem k tomu, že se množí dotazy na termíny uzávěrek pro elektronické odesílání dat ze škol do centrální matriky ÚIV, upozorňujeme uživatele Školy OnLine na následující fakta:
VŠECHNY školy typu VOŠ měly za povinnost odeslat data do konce října, VŠECHNY základní školy, střední školy a konzervatoře mají povinnost předat údaje do matriky do konce listopadu tohoto roku.

Podrobné informace ohledně termínů předávání dat najdete zde.

Nápovědu pro správu dat v Katedře, důležitých pro školní matriku ÚIV, najdete zde, nápovědu pro odesílání dat z Katedry do školní matriky ÚIV najdete zde.

Novinkou jsou videonápovědy ke správě dat v Katedře a odesílání dat do školní matriky ÚIV, které si můžete spustit v sekci Videonápovědy tohoto portálu. 

Tým Škola OnLine, 27.11.2008

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Škola OnLine je pro naše gymnázium naprosto nezbytná součást existence.

Mgr. Jan Řepík
Gymnázium Františka Křižíka a základní škola

Zobrazit další...