Vstupy pro červenec 2016

Se začátkem školního roku je spojeno mnoho činností, které vyžadují papírové seznamy žáků ve třídách. V dnešním článku si popíšeme (či spíše osvěžíme znalosti), jak nejlépe ze Školy OnLine získat seznamy žáků ve třídách. Oba způsoby jsou vhodné jak pro administrátory, tak i pro učitele. Jak tedy na to?

Jednou z častých situací, do které se uživatelé mohou po prázdninách dostat je zapomenutí hesla, případně uživatelského jména a tím pádem nemožnost přístupu do systému. Jak postupovat ocitnete-li se v této situaci?

V tomto článku si popíšeme, jak jednoduše můžete rodiče, či žáky instruovat, aby si sami založili uživatelské účty do Školy OnLine.

Zahájení školního roku bývá často spojené s příchodem nových učitelů, které je nutné také zaregistrovat do školního informačního systému. Na následujících řádcích si stručně probereme důležité kroky, které je potřeba učinit v aplikaci Škola OnLine jak při příchodu nového učitele, tak při odchodu učitele, který z jakéhokoliv důvodu své působení na škole ukončil.

V tomto článku se podíváme na to, jak jednoduše zařadíte do tříd žáky, či budoucí studenty, které jste evidovali v modulech Zápis do 1. třídy (základní škola) nebo Přijímací řízení (střední a vyšší odborné školy), podívejme se tedy nyní na toto zařazování blíže.

Strana 1 z 2První   Předchozí   [1]  2  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým podílem ke komfortnímu používání Školy OnLine přispívá i jejich odborně erudovaná, ochotná a prakticky nonstop fungující technická podpora.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...