21

S blížícím se koncem školního roku přichází pomalu čas přípravy na nový školní rok a tím pádem i čas na tvorbu nového rozvrhu. Připravili jsme pro Váš školení zaměřené právě na jeho tvorbu a s tím spojené suplování a školní akce. Školení je určeno jak pro administrátory, tak pro učitele, kteří se s rozvrhem a zadáváním suplování setkávají při každodenní činnosti.

Školení proběhne dne 11. 6. 2015 v Praze v čase od 9 do 16 hodin, místo konání bude upřesněno.

Cílem školení je naučit pedagogické pracovníky efektivně využívat možností, které nabízí školský informační systém Škola OnLine v oblasti tvorby rozvrhu a suplování. Školení je určeno především pracovníkům, kteří na škole zodpovídají za tvorbu rozvrhu a suplování. V rámci školení získají účastníci ucelený přehled o evidenci rozvrhu a suplování na škole a to včetně příslušných tiskových výstupů. Část školení pak bude věnována evidenci školních akcí a jejich vlivu na rozvrh školy.

Rozsah školení: 7-8 hodin

Cena: 1 300,- Kč/účastníka

Závaznou registraci prosím provádějte do 4. června 2015 a to na tomto odkazu:

Školení tvorby rozvrhů a suplování v systému Škola OnLine (celodenní), 11. 6. 2015, Praha - kapacita školení byla naplněna; v tuto chvíli zvažujeme vypsání termínu pro Moravu

Školení se uskuteční pouze při dostatečném počtu přihlášených účastníků. Po naplnění minimální kapacity školení Vás budeme kontaktovat, potvrdíme Vám přijetí Vaší přihlášky a zašleme Vám fakturu.  Zhruba týden před konáním školení Vám zašleme podrobnější informace o místě, přesném čase konání akce atd.

Kapacita místností je omezena. Doporučujeme proto s registrací neotálet. Registrace je závazná a bude ji možno provést do 4. června nebo do naplnění kapacity, pokud se přihlášený účastník školení odhlásí po tomto datu, bude mu účtován storno poplatek ve výši 100 % ceny školení (pokud nebude k dispozici náhradník).

Publikováno v: Škola OnLine


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...