Vstupy pro leden 2019

Vzhledem k tomu, že termíny jarních prázdniny se liší dle krajů je nutné, aby si jarní prázdniny nastavila v Kalendáři organizace každá škola ručně. Předpokladem správného nastavení je včasné nasazení rozvrhu na 2. pololetí.

Vyslyšeli jsme četné požadavky uživatelů týkající se zadávání průběžného hodnocení a provedli jsme  některé změny na formuláři určeném pro zadání hodnocení. 

Vzhledem k tomu, že se blíží konec prvního a začátek druhého pololetí školního roku, upozorňujeme administrátory aplikace, že je třeba v předstihu provést několik drobných úkonů.

Při vývoji aplikace samozřejmě pamatujeme i na střední školy, kde jsme aktuálně rozšířili modul Přijímací řízení o možnost kopírování údajů z přihlášek (z oboru/kola) a skladby přijímacího řízení  v rámci daného školního roku.

V prvním pololetí doporučujeme využít možnost výpisů z vysvědčení, které se tisknou na běžný kancelářský papír. Výhody tohoto postupu jsou zjevné – škola nemusí řešit, jaké tiskopisy v pololetí nakoupí, učitelé nemusí hlídat, zda všichni žáci vysvědčení v pořádku vrátili a rodiče dostanou na výpisu veškeré potřebné informace a mohou si jej ponechat.

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...