Vstupy pro prosinec 2013

Máte zájem o účast na školení věnovaného užívání a tvorbě tiskových sestav v rámci školního informačního systému Škola OnLine, ale již na Vás nevybylo místo? Byla pro Vás města Karlovy Vary a Praha příliš vzdálená? V současné době připravujeme další termíny pro kalendářní rok 2014!

V případě, že máte zájem o účast na tomto odborném placeném školení, prosíme Vás o nezávazné vyplnění následujícího krátkého dotazníku. Umožníte nám tak zjistit, kde je kolik zájemců a následně vypsat školení co nejblíže Vaší škole.

Krásné a poklidné prožití svátků vánočních a v roce 2014 mnoho zdraví, lásky, spokojenosti a životního optimismu přeje všem pracovníkům škol, žákům, studentům a rodičům Škola OnLine.

Většina škol již netiskne pro žáky v pololetní vysvědčení na speciální tiskopis s vodoznakem, ale žákům vydává pouze takzvaný Výpis z vysvědčení, který se tiskne na běžný kancelářský papír. Výhody tohoto postupu jsou zjevné – škola nemusí řešit, jaké tiskopisy v pololetí nakoupí, učitelé nemusí hlídat, zda všichni žáci vysvědčení v pořádku vrátili a rodiče dostanou na výpisu veškeré potřebné informace a mohou si jej ponechat.

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...