Vstupy pro duben 2014

Naučte se užívat a vytvářet tiskové sestavy ve Škole OnLine. Využijte poslední příležitost k seznámení se s možnostmi tisku vysvědčení ze Školy OnLine ve školním roce 2013/2014. Celodenní prezenční školení bude probíhat v Praze v pondělí 19. května 2014. Nejedná se o prezentaci, ale skutečně odborné školení vedené lektorem přímo u počítačů, které budou po celou dobu k dispozici všem účastníkům.

Ministerstvo školství před několika dny vypsalo v rámci operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost zřejmě poslední výzvu umožňující školám získat peníze na podporu výuky jazyků, jazykového vzdělávání a zapojení rodilých mluvčích do výuky.

Společnost CCA Group a.s. ve spolupráci se společností SCIO pořádá pro základní školy z celé ČR srovnávací testování znalostí v oblasti průřezových témat. Testování je určené pro žáky 8. a 9. ročníků ZŠ a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií a proběhne v termínu od 26.5. do 6.6.2014. Testování bude realizováno on-line formou, po testování školy obdrží individuální i souhrnné vyhodnocení výsledků. Stejně jako v předchozích dvou letech je testování pro školy ZDARMA.

Uvažuje vaše škola o rozšíření výuky pomocí tabletů, interaktivních tabulí či jiné výpočetní techniky? Máte zájem o bezplatné vybavení učitelů tablety a notebooky? Chtěli byste naučit pedagogy pracovat s moderními technologiemi efektivně a nezaplatit ani korunu?

Společnost ŠKOLA ONLINE a.s. plánuje předložit v rámci OP VK projektovou žádost do výzvy 51 na projekt zaměřený na využívání výpočetní techniky ve výuce a související vzdělávání učitelů.

Školy vytvářejí celou řadu formálních dokumentů, které je potřeba v souladu s legislativou zpracovávat a archivovat. Chcete-li se jako škola o svých povinnostech v oblasti archivace dokumentů dozvědět více, navštivte náš bezplatný seminář: „Spisová služba a archivace dokumentů ve škole“.  

Strana 1 z 2První   Předchozí   [1]  2  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým podílem ke komfortnímu používání Školy OnLine přispívá i jejich odborně erudovaná, ochotná a prakticky nonstop fungující technická podpora.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...