20

V úterý 26. 3. 2013 v době od 14.00 do 15.00 bude společnost ŠKOLA ONLINE a.s. pořádat bezplatný webový seminář věnující se tématům vedení školní matriky v elektronické podobě. Na školení si též ukážeme, jak efektivně využít školní informační systém Škola OnLine k předávání výstupů z ní Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy.

Zaměstnancům pracujícím se školní matrikou vysvětlíme a připomeneme všechny krok, které jsou důležité pro vedení školní matriky. Ukážeme si, jak Vám Škola OnLine pomáhá při předávání dat na servery MŠMT a kontrolou správnosti vedení školní matriky. Věnovat se však budeme i novinkám v jarním sběru 2013 a nakousneme i změny, které se chystají od nového školního roku.

Pro účast na semináři nemusíte nikam jezdit, je zapotřebí se jen zaregistrovat. V hodinu konání semináře se doma či v práci pohodlně usadíte, připojíte se k webové konferenci a budete pozorně naslouchat.

Kapacita semináře je omezená, doporučujeme se proto co nejdříve zaregistrovat. Učinit tak můžete až do 25. března včetně zde.

Obsah semináře:

  • Vedení školní matriky ve Škole OnLine
  • Předání dat na servery MŠMT
  • Zjištění chyb a jejich odstranění
  • Novinky ve školní matrice pro jarní sběr 2013
  • Chystané změny pro podzimní sběr dat ze školní matriky


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...