Vstupy pro říjen 2014

Od počátku listopadu budou servery Školy OnLine využívat nových bezpečnostních standardů, které mají zajistit vyšší bezpečnost komunikace. Valná většina uživatelů změnu nijak nepocítí a nemusí kvůli této změně podnikat žádné kroky. Změna se dotkne pouze velmi malého procenta uživatelů, kteří v posledních letech neprováděli změnu operačního systému, nebo pravidelně neaktualizují svůj internetový prohlížeč. V tomto článku se dozvíte, zda a jak se Vás změna dotkne.

Rádi byste své studenty seznámili s tvorbou projektů? Právě pro Vás je určen 3. ročník soutěže pro všechny střední školy s názvem „Navrhni projekt“, kterou pořádá Ministerstvo pro místní rozvoj ČR (MMR). Jejím cílem je zábavnou formou seznámit mladé lidi s problematikou evropských fondů. Studenti mají možnost navrhnout vlastní projekt na libovolné téma. Na úspěšné autory a na jejich pedagogy čekají ultrabooky, tablety a elektronické čtečky. Projekty je možné zasílat do 30. listopadu 2014. Veškeré informace naleznete na www.navrhniprojekt.cz.

Evidujete ve Škole OnLine i děti docházející do Vaší mateřské školy? Nově můžete ze školního informačního systému získat i podklady pro výkaz o mateřské škole. Jedná se o sumární výkaz, který budete podle stavu k 30. 9. 2014 předávat místně příslušnému správnímu úřadu, nebo MŠMT.

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Intuitivní systém pro komplexní správu školních dat s lidským přístupem.

Ing. Martin Kocman

Základní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta, Praha 3

Zobrazit další...