Vstupy pro srpen 2016

První den ve škole obvykle bývá kratší a žáci se neučí podle stálého rozvrhu. Mohlo by Vás tedy zajímat jak tuto situaci řešit z hlediska rozvrhu ve Škole OnLine. Nabízíme Vám nyní dva možné postupy, jistě si sami vyberete ten, který je pro Vás výhodnější.

Prázdniny se pomalu chýlí ke konci a pro zaměstnance škol nastává období, kdy je vhodné připravit si Školu OnLine pro práci v novém školním roce. Abyste mohli od září hladce vplout do školního roku 2016/2017, je zapotřebí provést několik nastavení. Většinu této přípravy můžete provést v několika snadných krocích pomocí našeho průvodce převodem dat na nový školní rok, ve kterém jsme pro letošní rok provedli několik vylepšení, která Vám usnadní práci.

V souvislosti s přípravou na nový školní rok si Vám dovolujeme připomenout, kde naleznete případnou pomoc a nápovědu v případě, že si s tvorbou rozvrhu nevíte rady, či si potřebujete pouze „osvěžit“ jednotlivé kroky s ní související.

Víte o tom, že vzhled Školy OnLine je možné si přizpůsobit potřebám školy? V záhlaví aplikace je například možné zobrazit logo Vaší školy. Stejně tak je možné přizpůsobit barevné ladění aplikace např. dle vašeho webu.

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...