Vstupy pro srpen 2020

Nemohli jste se zúčastnit webového školení zaměřeného na tvorbu rozvrhu pomocí programu Bakaláři - Rozvrh hodin? Níže vám přinášíme videozáznam z této akce. 

Nemohli jste se zúčastnit webového školení zaměřeného na tvorbu rozvrhu pomocí programu Bakaláři - Rozvrh hodin? Níže vám přinášíme videozáznam z této akce. 

 

První den ve škole obvykle bývá kratší a žáci se neučí podle stanoveného rozvrhu. Mohlo by Vás tedy zajímat jak tuto situaci řešit z hlediska rozvrhu ve Škole OnLine. Nabízíme Vám nyní dva možné postupy, jistě si sami vyberete ten, který je pro Vás výhodnější.

S novým školním rokem 2020/2021 přichází do Školy OnLine i nová podoba formuláře pro realizaci zápisů do třídní knihy. Hlavní motivací změny bylo umožnění dalšího rozvoje této často užívané funkce aplikace Škola OnLine. Původní formulář byl s různými obměnami součástí aplikace od samého vzniku aplikace.

Vážená paní učitelko, Vážený pane učiteli,

vítáme Vás po prázdninách opět ve škole a přicházíme s nabídkou účasti na bezplatném webovém školení, které pro Vás chystáme na čtvrtek 27. 8. 2020 od 13.00.

Webový seminář je určen především učitelům, kteří se systémem Škola OnLine začínají pracovat. Rádi uvítáme ale i ty, kteří se letos poprvé stanou třídními učiteli, nebo si zkrátka jen chtějí znalosti o Škole OnLine oživit.

Vážení zákazníci,

jistě jste zaznamenali, že vlastníkem společnosti ŠKOLA ONLINE a.s. se minulý rok stala společnost BAKALÁŘI software s.r.o.

Rádi bychom nyní vytvořili předpoklady pro zvyšování kvality našich služeb a zjednodušení obchodních vztahů. Proto jsme se rozhodli přistoupit k dalšímu logickému kroku, kterým je fúze společností sloučením do jediné společnosti BAKALÁŘI software s.r.o.

Strana 1 z 2První   Předchozí   [1]  2  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...