11

Do funkce vedoucího týmu připravujícího reformu vysokých a vyšších odborných škol byl vybrán členy pracovní skupiny týmu doc. Ing. Jakub Fischer, Ph.D.,  proděkan pro vědu, výzkum a informatiku Fakulty informatiky a statistiky Vysoké školy ekonomické v Praze. Na vedoucím postu individuálního projektu národního Reformy terciárního vzdělávání vystřídá PhDr. Davida Václavíka, Ph.D., který na  tuto funkci z důvodů pracovního vytížení rezignoval,  zůstane ale i nadále členem pracovní skupiny.

Jakub Fischer je zkušený vědecký pracovník Vysoké školy ekonomické v Praze, který  v rámci školy působí na Katedře ekonomické statistiky, Katedře podnikové ekonomiky, Katedře demografie a v Laboratoři inteligentních systémů. V rámci své práce se zabývá mj. výnosností investic do vzdělání v ČR. Je členem předsednictva Rady vysokých škol a komise pro vědeckou činnost RVŠ. 

Náměstek ministryně školství Vlastimil Růžička si od nového vedení reformního týmu slibuje urychlení příprav podmínek pro zásadní kvalitativní změny na českých a moravských vysokých a vyšších odborných školách.

 

Zdroj: MŠMT



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým podílem ke komfortnímu používání Školy OnLine přispívá i jejich odborně erudovaná, ochotná a prakticky nonstop fungující technická podpora.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...