19
Tisk vysvědčeníV následujících dnech se na všech školách začnou ve velkém tisknout vysvědčení a výpisy z vysvědčení. Především pro školy, které dosud plně nevyužívaly možnosti tisku těchto důležitých dokumentů, jsme připravili zcela novou videonápovědu. Během několika minut se tak přívětivou formou seznámíte nejen se způsobem práce s formulářem pro definici vysvědčení, ale i se samotným procesem tisku.
Pro správný tisk vysvědčení je neméně důležitá i vhodná volba tiskopisu vysvědčení a vzoru dokumentu. Tuto problematiku Vám pak osvětlí již dříve na portálu Školy OnLine publikovaný článek „Tiskněte vysvědčení na bianco formuláře“.
Především v tomto období jsou aktuální též různé výpisy a přehledy hodnocení a docházky žáků. I s tímto Vám aplikace Katedra pochopitelně pomůže. Využít můžete například vzor dokumentu „Klasifikace a docházka žáků třídy“, který je možné generovat z menu „Ostatní – Dokumenty“. Velmi cenné údaje však poskytují i tzv. ředitelské výpisy o hodnocení a docházce, které naleznete v menu „Docházka – Ředitelské výpisy“ nebo „Hodnocení – Ředitelské výpisy“.


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...