15

9. dubna 2010 převzalo 32 oceněných pedagogů z rukou ministryně školství, mládeže a tělovýchovy, Miroslavy Kopicové, Medaile MŠMT za vynikající pedagogickou činnost.

Medaile MŠMT se udělují  od roku 1997 jako nejvyšší ocenění působení v resortu školství za významnou pedagogickou, výchovnou, vědeckou nebo uměleckou práci vykonávanou na kterémkoliv místě resortu školství, mládeže a tělovýchovy, za dlouhodobé a vynikající působení u příležitosti životního a pracovního jubilea nebo za mimořádně záslužný čin při zajišťování a zlepšování podmínek pro výchovu a vzdělávání v České republice.

Medaili uděluje ministr školství, mládeže a tělovýchovy každoročně u příležitosti Dne učitelů 28. března, případně i mimo toto datum při významných životních jubileích, dále také in memoriam. Uděluje se ve dvou stupních, a to 1. stupně (stříbrná) a 2. stupně (bronzová) a jejich udělování se řídí Statutem Medaile Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. Kandidáty na toto ocenění může navrhnout kdokoliv - ředitel, učitel, žák, rodič, obec, kraj atd.


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Intuitivní systém pro komplexní správu školních dat s lidským přístupem.

Ing. Martin Kocman

Základní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta, Praha 3

Zobrazit další...