03

Jedná se o neziskový projekt, který organizují samotní studenti zajímající se o vyhledávání interesantních a hlavně ověřených informací na internetové síti. Na základě pečlivého výběru tvoří články, u kterých se snaží o co nejvíc objektivní vyjádření, jedním z hlavních cílů projektu je totiž čelit bulváru, se kterým se dnes setkáváme téměř na všech místech. Za dobu své existence, tj. za čtvrt roku, si tento web našel již mnoho příznivců mezi studenty i učiteli, kteří jej pravidelně navštěvují. Nejčastěji studenti píší o studiu, osobním rozvoji, v plánu jsou i rozhovory se zajímavými lidmi.

Jak tento projekt vznikl, popisuje jeho manažer a zároveň student, Petr Homoky: „Zdálo se nám, že na českém trhu chybí server, který se zaměřuje na studenty. Ano, je tu mnoho serverů s flashhrami, hudbou a zábavnými videy. My nabízíme studentům zpravodajství pro ně důležité“.

Projekt má také své fanoušky na sociální síti FaceBook. Bližší informace naleznete na webových stránkách projektu.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Se Školou OnLine jsme spokojeni, protože došlo k úspoře času, papírů a energie, kterou můžeme věnovat podstatnějším záležitostem.

Mgr. Jaroslav Jirásko
Základní škola K.V.Raise, Lázně Bělohrad

Zobrazit další...