21

Aplikace aSc Rozvrhy umožňuje rychlé a jednoduché vygenerování kompletního rozvrhu respektujícího organizační požadavky školy. Na základě vašich potřeb vygeneruje program kompletní rozvrh.

Škola OnLine podporuje propojení aplikace Katedra s aplikací aSc Rozvrhy. Z Katedry lze exportovat základní číselníky (předměty, třídy, učebny a učitele) a importovat je do aplikace aSc Rozvrhy. Poté můžete v aSc Rozvrhy vygenerovat rozvrh pro celou školu dle vašich požadavků a následně vygenerovaný rozvrh naimportovat do Katedry, kde s ním můžete dále pracovat.

Aplikace aSc Rozvrhy není součástí aplikace Katedra, tudíž je nutné tuto aplikaci zakoupit samostatně. Ceny za aSc Rozvrhy jsou plně v kompetenci firmy Applied Software Consultants s.r.o. Firma ŠKOLA ONLINE a.s. pouze zprostředkovává prodej licencí této aplikace. K propojení aplikací aSc Rozvrhy a Katedra je zapotřebí používat vždy verzi aplikace aSc Rozvrhy poskytovanou firmou ŠKOLA ONLINE a.s. Aktuální verze dostupná na serveru je 2009.15.7 a mezi její základní aspekty patří plná podpora školních rozvrhů, zvýšená kontrola, nové okno pro vkládání studentů a jejich výběru, možnost přejmenovávat období a jiné.

V případě zájmu o aplikaci aSc Rozvrhy kontaktujte prosím naše obchodní oddělení na e-mailové adrese obchod@skolaonline.cz nebo na telefonních číslech 378 229 460.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Školní informační systém Škola OnLine je uživatelsky velmi přívětivý. I méně počítačově gramotní uživatelé se s ním bez problémů sžili během několika málo dnů.

David Švarc
Základní škola Martina Luthera v Plzni

Zobrazit další...