08

Systém Škola OnLine se může v těchto dnech pochlubit vznikem 21 nových videonápověd k aplikaci Katedra. Videonápovědy jsou oblíbeným nástrojem pro seznámení, jak funguje v praxi systém Škola OnLine, pomáhají novým i pokročilým uživatelům při práci s aplikací Katedra a Žákovská. Jejich prostudováním si uživatel usnadní a urychlí práci s naším školským elektronickým systémem, proto neváhejte a v případě potřeby si některou z nich spusťte. Jejich seznam je přehledně rozdělen podle jednotlivých modulů, ke kterým se vztahují.

Mezi nejzajímavější videonápovědy patří „Uzávěrka třídního učitele“, „Komisionální zkoušky“ či videonápovědy na zařazování žáka do třídy, jeho odebírání ze třídy a přesouvání mezi třídami.

Videonápovědy vznikly v souvislosti s realizací projektu občanského sdružení STUDNICE č. CZ.1.07/1.3.08/02.0016 Rozvoj kompetencí pedagogických pracovníků v oblasti využití jednotného ICT systému Škola Online. Uživatelé aplikace je naleznou na stránkách STUDNICE nebo přímo na našich stránkách v sekci videonápovědy.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Naše škola je se Školou OnLine velmi spokojena. Po zadání všech potřebných dat nám aplikace velmi dobře slouží a usnadňuje práci...

Mgr. Milena Tomanová

Základní škola a mateřská škola Srch, okres Pardubice

 

Zobrazit další...