27

Je tu nová školní hra FriXion, ve které můžeš vyhrát školní potřeby pro celou třídu. Nasbírej co nejvíc bodů a vyhraj třeba iPad 2 pro tebe a FriXiony pro všechny tvoje spolužáky.

Přepisovatelný roller s tekutou náplní od předního japonského výrobce Pilot. FriXion je ideální výrobek určený nejen pro školáky – napsaný text lze vymazat a znovu přepsat na tomtéž místě tolikrát, kolikrát chceš.

FriXion je k dostání v 10 barevných provedeních, které píší podle barvy těla.

FriXion hra

Skvělé vlastnosti pera FriXion oceníš i při hraní této zábavné hry. Ůkolem je nasbírat co nejvíc bodů v časovém intervalu 1 minuta.

Vybrat si můžeš ze tří her:

Spočti to!

Doplň správné znaménko do rovnic tak, aby výsledek platil. Výběr znaménka provedeš kliknutím na požadované tlačítko se znaménkem.

Najdi to!

Principem hry je najít města na slepé mapě Evropy. Město zaznač kliknutím na nejbližší místo na mapě, kde myslíš, že leží. Dej pozor na přesnou polohu.

Oprav to!

Ve hře se budou zobrazovat výroky z oblíbených filmů a seriálů. V každém je edno chybné písmenko. Tvým úkolem je písmenko najít a opravit ho kliknutím na něj.

Do soutěže se můžeš přihlásit na adrese www.frixion.cz nebo klidně na Stránce Pilot Pen CZ na Facebooku: http://www.facebook.com/PILOTPEN.CZ

Publikováno v: Placená inzerce


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

V době distanční výuky je Škola OnLine výborným prostředkem k zadávání domácích úkolů a testů.

Mgr. Jaroslava Studničková
Základní škola v Chotěšově

Zobrazit další...