06

31. prosince 2011 měli žáci základních a středních škol poslední možnost nominovat své oblíbené učitele do ankety Zlatý Ámos 2011/2012. Do soutěže bylo přihlášeno 30 učitelek a 13 učitelů, z toho 32 ze základních škol a zbylých 11 ze středních škol. V porovnání s loňským ročníkem přišlo do soutěže o 24 přihlášek méně. Nejvíce soutěžících je ze Středočeského a Moravskoslezského kraje, naopak nominováni nebyli žádní pedagogové z Plzeňského kraje a Vysočiny.

Co se týče organizace ankety, nejprve proběhnou regionální kola, ve kterých bude porota hodnotit zpracování přihlášek ze strany samotných žáků a obhajobu, proč právě nominovali toho či onoho učitele/učitelku. Vítězové regionálních kol pak postoupí do semifinále, které proběhne na začátku března 2012. Finále se pak uskuteční 23. března v kongresovém centru hotelu Olšanka v Praze. Vítězný učitel bude již tradičně korunován na Kantorském bále 24. března, na kterém zároveň proběhne oslava Dne učitelů.

 

Bližší informace naleznete na stránkách soutěže.

Publikováno v: Školství, Obecné, Výuka


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Se Školou OnLine jsme spokojeni, protože došlo k úspoře času, papírů a energie, kterou můžeme věnovat podstatnějším záležitostem.

Mgr. Jaroslav Jirásko
Základní škola K.V.Raise, Lázně Bělohrad

Zobrazit další...