11

Zápisovým lístkem potvrzuje uchazeč o studium úmysl stát se žákem příslušné střední školy. Žákům základní školy jej vydává ředitel/ka základní školy do 15. března. Často je žákům vystavován společně s vysvědčením na konci 1. pololetí a ti jej pak odevzdávají při přijímacím řízení na SŠ. V tomto článku se dozvíme, jak v aplikaci Škola OnLine - Katedra vytisknout a evidovat zápisové lístky.

V menu Ostatní – Dokumenty – Vzory dokumentů nalezneme vzor SEVT 49 140 0 (v popisu má napsáno "Zápisový lístek"), který je určen k vytištění zápisových lístků. 

Je zapotřebí si z něj vytvořit kopii a pak přistoupit na formulář Generování dat, kde jej můžeme vytisknout.

Základní škola má povinnost evidovat zápisové lístky, které svým žákům vydala. K tomuto účelu slouží v aplikaci Katedra formulář Evidence zápisových lístků (menu „Ostatní – Dokumenty“), který mohou využít administrátoři i třídní učitelé. Naproti tomu střední školy je evidují v přijímacím řízení na kartě uchazeče.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Školní informační systém Škola OnLine je uživatelsky velmi přívětivý. I méně počítačově gramotní uživatelé se s ním bez problémů sžili během několika málo dnů.

David Švarc
Základní škola Martina Luthera v Plzni

Zobrazit další...