13

Do 29. února 2012 máte možnost přihlásit se do soutěže „Zaostřeno na toleranci“. Jejím cílem je propagovat toleranci a rozmanitost ve školním kolektivu a ohleduplnost dětí k těm, kteří se nějakým způsobem liší, např. barvou pleti, náboženským vyznáním, původem, vzhledem, nadaností, fyzickým či mentálním postižením.

Soutěže se mohou zúčastnit žáci základních škol ve věku 8 až 16 let. Ve spolupráci s některým z učitelů mají za úkol natočit vlastní krátké video o tom, jak si představují nebo vidí téma „Tolerance a rozmanitost v naší škole/třídě“.

Videa bude hodnotit odborná komise složená z populárních osobností (Lejla Abbasová, Jiří Mádl, Chuck Beatty). Každý člen týmu tří vítězných videí získá tyto atraktivní ceny: smartphone SAMSUNG, mp3 přehrávač PHILIPS nebo deskovou hru GO.

Cílem projektu je podpořit kreativitu dětí a ukázat jim, že je přínosné zajímat se o aktuální stav společnosti a vyjádřit svůj názor.

Bližší informace naleznete na stránkách soutěže.

Publikováno v: Obecné, Výuka


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým kladem je přístup do školní matriky a ke všem dalším školním datům prostřednictvím uživatelského jména a hesla z jakéhokoli počítače připojeného k internetu.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...