19

Vzhledem k úpravě pravidel spojených s přijímacím řízením jsme aktualizovali vzory tiskopisů Přihláška ke vzdělávání - studiu ve SŠ se zaevidovanými údaji o škole kam se žák hlásí. Doporučujeme staré vzory smazat a stáhnou si nové, podrobný postup naleznete ve starším článku Vytiskněte přihlášku na SŠ přímo ze školní matriky!

Momentálně jsou tedy dostupné vzory přihlášek i s vyplněnou školou kam se žák hlásí i bez ní - pokud si žáci (zákonní zástupci) doplňují tyto údaje sami.

U přihlášek kam chcete tisknout i školu kam se žák hlásí je samozřejmě nutné nejprve ve školní matrice u žáka na záložce Další vzdělávání doplnit školu (školy) kam se žák hlásí a to nejlépe v pořadí dle jeho preference. Při samotném tisku je možné ovlivnit, zda chcete tisknout přihlášku pro první kolo přijímacího řízení - v tom případě se vytisknou obě školy na jednu přihlášku a ta bude vytištěna ve dvou výtiscích (pro první kolo se podávají stejné přihlášky na obě školy kam se žák hlásí), zatímco v případě, že se jedná o druhé kolo přijímacího řízení, pak se uvádí vždy pouze jedna škola na každou přihlášku.

Aktualizovány byly tyto vzory:

  • Přihláška ke vzdělávání - studiu ve SŠ (denní forma) - 5. ročník s údaji o zaevidované škole
  • Přihláška ke vzdělávání - studiu ve SŠ (denní forma) - 6. ročník s údaji o zaevidované škole
  • Přihláška ke vzdělávání - studiu ve SŠ (denní forma) - 7. ročník s údaji o zaevidované škole
  • Přihláška ke vzdělávání - studiu ve SŠ (denní forma) - 8. ročník s údaji o zaevidované škole
  • Přihláška ke vzdělávání - studiu ve SŠ (denní forma) - 9. ročník s údaji o zaevidované škole
Publikováno v: Škola OnLine


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým podílem ke komfortnímu používání Školy OnLine přispívá i jejich odborně erudovaná, ochotná a prakticky nonstop fungující technická podpora.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...