12

Systém Škola OnLine jsme pro Vás nově rozšířili o modul Úkoly. Tento modul umožňuje učitelům zadávat přímo do Školy OnLine domácí úkoly, žáci tak budou neustále přehledně a na jednom místě informování o všech svých úkolech a o termínech jejich odevzdání. Úkoly mohou žáci přímo ve Škole OnLine i vypracovat a odeslat je ke kontrole učiteli. Pokud je potřeba úkol odevzdat klasickou cestou, pak si mohou žáci poznačit, že jej již rozpracovali, či odevzdali.

V rámci modulu Úkoly může učitel zadat pouze informativní domácí úkol, tedy například "Přineste si do školy 20 Kč na divadelní představení", nebo "přečtěte si stranu 15. v knize Honzíkova cesta", či může přímo zadat klasický úkol s požadavkem na textové vypracování žákem, k vypracování úkolu je možné přiložit elektronickou přílohu (text, tabulku, obrázek a pod.). Vypracovaný domácí úkol může učitel rovněž ohodnotit v rámci průběžného hodnocení či může úkol jen označit za splněný. Domácí úkol může učitel zadávat žákům jak z menu (Výuka – Úkoly – Domácí úkoly), tak i přímo z kalendáře.

Přehled o zadaných úkolech a jejich stavu plnění mají po přihlášení do systému k dispozici i zákonní zástupci žáka. Podrobný popis tohoto modulu naleznete v uživatelské příručce v kapitole Výuka.

Modul Domácí úkoly je dostupný v menu Výuka – Úkoly – Domácí úkoly. Nemáte přístupné toto menu? Kontaktujte naše obchodní oddělení pro dokoupení modulu a úpravu smluvní dokumentace.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

V době distanční výuky je Škola OnLine výborným prostředkem k zadávání domácích úkolů a testů.

Mgr. Jaroslava Studničková
Základní škola v Chotěšově

Zobrazit další...