22

Způsob tisku vysvědčení v aplikaci se liší v závislosti na rozsahu používaných modulů. Jednotlivé varianty tisku a s nimi související kroky, jak na tisk vysvědčení, naleznete v následujícím odkazu. S výběrem správného vzoru Vám může pomoci nástroj v menu Výstupy - Vysvědčení - Výběr vzoru ročníkového vysvědčení, který Vám na základě vstupních kritérií doporučí vhodné vzory pro tisk, které jsou samozřejmě v souladu s platnou legislativou. 

K dispozici máte rovněž krátký videonávod pro tisk ročníkových vysvědčení. 

Pozor na specifika tisku vysvědčení pro absolventy ZŠ Speciální. Dle vyhl. 300/2018 Sb. jsou stanoveny vzory tiskopisů, které umožňují pouze slovní hodnocení.


Pro tisk tohoto výstupu slouží následující sestavy:

Vysvědčení o získání základů vzdělání v ZŠ speciální - list A (2. pololetí)

Vysvědčení o získání základů vzdělání v ZŠ speciální - list A (2. pololetí, bianco)

Vysvědčení o získání základů vzdělání v ZŠ speciální - list A+1xB (2. pololetí, bianco)

Vysvědčení o získání základů vzdělání v ZŠ speciální - list A+2xB (2. pololetí, bianco)


Dle vyhlášky 3/2015 Sb. (ve znění novely 300/2018 Sb.) se všechna vysvědčení o získání základů vzdělání tisknou na tiskopisy o rozměru 210 x 280 mm, musí obsahovat QR kód (uvádíme jej vždy na konci textu hodnocení na listu A) a jsou z výroby opatřena sériovým číslem – toto beze zbytku splňují bianco tiskopisy SEVT 49 998 5 nebo OPTYS 3066.

 

Publikováno v: Nepřehlédněte


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...