Vstupy pro květen 2015

Opět se pomalu se blíží konec školního roku a s ním spojený tisk vysvědčení. Pokud ještě nemáte nakoupeny tiskopisy pro jejich tisk, je nyní již nejvyšší čas. Pro tisk vysvědčení je v současné době nejvhodnější používat takzvané bianco tiskopisy – jedná se o čistý list papíru s vodoznakem (lipové listy + malý státní znak), tento tiskopis nabízejí například společnosti SEVT, OPTYS a OFTIS v různých cenových relacích.

Vyzkoušeli jste již náš modul Testy, který slouží k jednoduchému vytváření, vlastnímu testování žáků a vyhodnocování výsledků? Žáky je pomocí tohoto modulu možno testovat elektronicky přímo v hodině, či třeba zadat vypracování testu za domácí úkol. Vytvořený test můžete přidělit celé třídě, nebo jen konkrétním žákům. Po vypracování proběhne automatické vyhodnocení, které si vyučující může v případě potřeby upravit, či pouze jedním kliknutím zadat výsledné známky všem žákům, kteří testem prošli.

Připravili jsme pro Vás další školení tiskových sestav pro začátečníky, a zároveň navazující školení pro pokročilejší uživatele. Obě tato školení se budou konat v jak v Praze, tak v Ostravě a to ve dnech 1. a 2. června Ostrava a 8. a 15. června Praha.

Chcete oživit výuku průřezových témat na Vaší základní škole? Chybí Vám kvalitní materiály k tomuto tématu? Škola OnLine Vám s tím pomůže. Od roku 2013 se totiž školní informační systém Škola OnLine podílí na šíření výstupů projektu společnosti CCA Group a.s. „Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách“.

Strana 2 z 2První   Předchozí   1  [2]  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Školní informační systém Škola OnLine je uživatelsky velmi přívětivý. I méně počítačově gramotní uživatelé se s ním bez problémů sžili během několika málo dnů.

David Švarc
Základní škola Martina Luthera v Plzni

Zobrazit další...