04

Připravujete se na nový školní rok a nejste si jisti, že vše zvládnete? Pak Vám nabízíme možnost absolvovat v závěru srpna a začátkem září některé z našich online školení pro administrátory, na nichž si zopakujete všechny kroky, které je ve Škole OnLine třeba udělat.


Vybrat si můžete z následující nabídky:

Webinář „Převod dat a příprava rozvrhu na nový školní rok“
Seznámíte se s kompletní přípravou a provedením převodu dat z končícího na nový školní rok. Dále se dozvíte, jak provést kontrolu převedených dat. Projdeme celým procesem tvorby nového rozvrhu, a to jak přímo ve Škole OnLine, tak prostřednictvím generátoru rozvrhu Bakaláři. Nakonec si ukážeme, jak vytvořený rozvrh nasadit do kalendáře, zkontrolovat konflikty a výsledný rozvrh vytisknout.

Přihlásit se můžete na termíny:                                                                                                        

úterý 22. srpna 2023, 9.00 – 13.00 nebo čtvrtek 24. srpna, 9.00 – 13.00 

Cena za osobu: 990,- Kč bez DPH

Webinář „Převod dat a evidence školní matriky v systému Škola OnLine“
Dozvíte se, jak připravit data a poté provést převod dat z končícího na nový školní rok. Dále projdeme kontrolou převedených údajů v novém školním roce. Ukážeme si, jak zaevidovat nové žáky a vést kompletní data na kartách žáků ve vztahu k ministerské matrice, a to včetně doporučení pro vzdělávání a podpůrných opatření. Na závěr uvidíte nejčastěji používané tiskové sestavy, týkající se školní matriky.

Přihlásit se můžete na termín: 

středa 30. srpna 2023, 9.00 – 13.00 

Cena za osobu: 990,- Kč bez DPH

Webinář „Změny ve školní matrice“
V hodinovém online školení se seznámíte s nově evidovanými položkami ve školní matrice pro základní a mateřské školy, s úpravou kontrolních mechanismů ve Škole OnLine v návaznosti na nové položky. Uvidíte, jak lze k zadání nových údajů využít hromadné nastavení položek. Na závěr budete moci položit dotazy k předvedeným tématům.

Přihlásit se můžete na termíny:

pátek 1. září 2023, 9.00 – 10.00 nebo středa 13. září 2023, 16.00 – 17.00

Účast na tomto webináři je ZDARMA.

Těšíme se na setkání s Vámi.

Tým Škola OnLine

Publikováno v: Nepřehlédněte


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Naše škola je se Školou OnLine velmi spokojena. Po zadání všech potřebných dat nám aplikace velmi dobře slouží a usnadňuje práci...

Mgr. Milena Tomanová

Základní škola a mateřská škola Srch, okres Pardubice

 

Zobrazit další...