Vstupy pro leden 2012

MŠMT se v těchto dnech zabývalo plánem škol a obcí zkrátit desetiminutové přestávky na pětiminutové. Tento návrh byl však ministerstvem školství zamítnut, neboť by kratší přestávka neumožnila žákům dostatečně se připravit na další hodinu a nezajistila jim prostor pro hygienické potřeby.

Školní informační systém Škola OnLine vstupuje do roku 2012 s novou verzí aplikace. Aktuální verze školní agendy reaguje na podněty školních rozvrhářů a přináší možnost suplovat náhradní vyučovací hodiny. Realizována byla mimo jiné též funkce příjmu potvrzenek o přijetí záznamu o úrazu Českou školní inspekcí.

Ministerstvu školství ČR hrozí zastavení dotací z Evropské unie. Evropská komise totiž zjistila řadu chyb v zadávání veřejných zakázek v programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. MŠMT již tento problém začalo řešit, jinak totiž hrozí, že by do konce roku 2013 nemohlo čerpat zhruba 53 miliard korun. V řešení této záležitosti již požádal Josef Dobeš o schůzku s premiérem Petrem Nečasem.

Před sebou máme celý rok 2012. Jaký však byl rok 2011 na portálu Školy OnLine? Které téma Vás zaujalo nejvíce?

Vybrali jsme deset článků uveřejněných v předchozích 12 měsících, které si přečetlo nejvíce čtenářů.

Strana 5 z 5První   Předchozí   1  2  3  4  [5]  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Se Školou OnLine jsme spokojeni, protože došlo k úspoře času, papírů a energie, kterou můžeme věnovat podstatnějším záležitostem.

Mgr. Jaroslav Jirásko
Základní škola K.V.Raise, Lázně Bělohrad

Zobrazit další...