Vstupy pro říjen 2009

Upozorňujeme všechny administrátory systému Škola OnLine, že dne 26. října proběhne školení na práci se školní matrikou a elektronické předávání dat ÚIV, a to na třech střediskových školách Školy OnLine .

Kde a kdy se školení bude konat:
- GYMNÁZIUM FRANTIŠKA KŘIŽÍKA, Sokolovská 54, Plzeň; čas konání 9.00 - 13.00
- GYMNÁZIUM BOTIČSKÁ, Botičská 2, Praha 1; čas konání 13.00 - 17.00
- STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA KARVINÁ, Žižkova 1818, 733 01 Karviná; čas konání 14.00 - 18.00

Chystá vaše škola renovaci šaten nebo nákup školního nábytku? Využijte nabídky společnosti TechnoBank s.r.o.

Tento český výrobce nabízí  kovové šatní skříňky odolné konstrukce s bezpečnostními prvky - dvouplášťové dveře. Dále nabízí ergonomický školní nábytek s možností výškového nastavení.

Nabízený sortiment a další potřebné informace včetně kontaktů naleznete na www.skolninabytek.com.

TechnoBank (inzerce), 19.10.2009

Miroslava Kopicová

Ministryně školství Miroslava Kopicová chce, aby jí vedené ministerstvo udělalo audit všech fakult vysokých škol v zemi. Chce tak reagovat na velký skandál na Právnické fakultě Západočeské univerzity v Plzni. Ministryně školství, mládeže a tělovýchovy to uvedla dnes po poledni v pořadu Otázky Václava Moravce.

"My prověřujeme teď všechny právnické fakulty a budeme hodnotit všechny fakulty v zemi," řekla Kopicová. Upřesnila, že v první vlně se ministerstvo zaměří na veřejné vysoké školy, následně by kontrola měla pokračovat i na soukromých. K auditu ministerstvo využije akreditační komisi vedenou Vladimírou Dvořákovou a speciální tým ze Slovenska.

Zlatý Ámos - neojoblíbenjší učitel

Před několika dny odstartoval již 17. ročník ankety o nejoblíbenějšího učitele České repliky – Zlatý Ámos 2010. Pravidla ankety Zlatý Ámos jsou od prvního ročníku stále stejná. Navrhovat kandidáty na titul mohou jen žáci a studenti základních a středních škol. Do přihlášky musí napsat stručnou charakteristiku kandidáta a připojit popis jedné příhody s ním prožité. Důležité je též sehnat podpisy sta osob, které s návrhem souhlasí.

Ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Miroslava Kopicová vyzvala rektora Západočeské univerzity v Plzni k provedení přezkumných řízení za účelem zrušení neoprávněně získaných vysokoškolských diplomů. Ministerstvo se  také obrátí na příslušné státní zastupitelství s podnětem k prošetření trestněprávních souvislostí kauzy Fakulty právnické ZČU v Plzni.

Strana 2 z 4První   Předchozí   1  [2]  3  4  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...