Vstupy pro červen 2011

Škola OnLine přeje všem žákům krásné prožití prázdnin, během kterých získají spoustu nezapomenutelných zážitků.

Všem pedagogickým pracovníkům pak přejeme krásné prožití dovolené, během které načerpají sílu do školního roku 2011/2012.

Je tu nová školní hra FriXion, ve které můžeš vyhrát školní potřeby pro celou třídu. Nasbírej co nejvíc bodů a vyhraj třeba iPad 2 pro tebe a FriXiony pro všechny tvoje spolužáky.

Ministr školství Josef Dobeš představil na tiskové konferenci žebříček 10 nejlepších gymnázií, 10 nejlepších středních odborných škol a 3 nejúspěšnějších gymnázií a SOŠ za každý kraj z hlediska výsledků státních maturit.

Státní maturity skončily a obecně se dá konstatovat, že většina žáků a učitelů s nimi spokojena nebyla. V Brně proto vznikl otevřený dopis adresovaný právě ministrovi školství, v němž ho pedagogové vybízejí, aby zvážil svoje setrvání v postu ministra školství. Na začátku června vznikl též otevřený dopis ze strany žáků, který má nyní již více než 13.000 signatářů. Poukazují zejména na nejednoznačné a nesmyslné otázky testů.

Praha - Přijeli z různých koutů republiky. Z měst i vesnic, kde pracují ve školních klubech a družinách. Sešli se v Praze na dva dny, aby si z nabídky 13 pracovních a vzdělávacích dílen vybrali ty, které obohatí jejich práci.

Viděl jsem nadšení. Viděl jsem chuť hledat inspiraci pro svou práci. A stal se součástí neustálého reje více jak dvou stovek pedagogických pracovníků v prostorách Středního odborného učiliště gastronomie a podnikání v Praze 9, Hloubětín.

Strana 1 z 6První   Předchozí   [1]  2  3  4  5  6  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým kladem je přístup do školní matriky a ke všem dalším školním datům prostřednictvím uživatelského jména a hesla z jakéhokoli počítače připojeného k internetu.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...